Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ από το 1950



ΦΩΤΟ 1950
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ



 Ο φούρνος "Ζενίθ" από το 1950 συνεχίζει να προσφέρει, στους καταναλωτές της Ιεράπετρας, παραδοσιακά και ποιοτικά αρτοποιήματα, κρητικό παξιμάδι και παραδοσιακά κρητικά γλυκά. Τα καλιτσούνια, οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τα ξεροτήγανα, τα πατούδα, τα καταπληκτικά προζυμένια κουλουράκια του κύριου Γιώργου, αλλά και πολλά ακόμα παραδοσιακά γλυκά θα σας δυσκολέψουν να διαλλέξετε. Στο κατάστημά μας επίσης μπορείτε να βρείτε πάστες, γλυκά σοκολάτας ψυγείου και παγωτίνια. 


Σας περιμένουμε 

ΤΗΛ. 2842 025716

      Κινητό τηλέφωνο: 6932363685

ΓΡΑ ΛΥΓΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Άρτος, Ζαχαροπλαστική, Κοινωνικές εκδηλώσεις 

 Κάνουμε μία συνεχή προσπάθεια όχι μόνο να εμπλουτίζουμε την ποικιλία μας, αλλά να προσφέρουμε και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις. Είναι εμμονή μας εξάλλου, να επιλέγουμε καλής ποιότητας πρώτη ύλη και να στηρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο, αλλα και να προμηθευόμαστε ελληνικά προϊόντα.




 Συνεργαζόμαστε με πολλές επιχειρήσεις και αν προμηθεύεστε κάποιο από τα προϊόντα μας σε κάποιες από αυτές, σας προσκαλούμε να έρθετε και στον χώρο μας να μας γνωρίσετε προσωπικά.



Σας ευχαριστούμε για την εώς τώρα προτίμησή σας και αν δεν μας έχετε "δοκιμάσει" ακόμα, σας προσκαλούμε να 'ρθείτε στον χώρο μας να μας γνωρίσετε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αρτοζαχαροπλαστείο Ζενίθ Γρα Λυγία Ιεράπετρα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ-Επικοινωνήστε μαζί μας